Сре03202019

Последна промена01:03:51 PM

 

Back Вие сте на: Home Вести Охрид Познати добитниците на проекти од општината

Познати добитниците на проекти од општината

Сподели

Во врска со објавен Јавен повик бр. 09 – 473/2 од 15.01.2018 година за финанисрање на програми и проекти од јавен интерес на Општина Охрид за 2018 година, познати се добитниците на финансиски средства, распределени од Буџетот на Општина Охрид за 2018 година.

 

Претставниците на здруженијата на граѓани и институции кои се избрани за доделување на финансиски средства, се повикуваат во рок од три работни дена, почнувајќи од 17.04.2018 година (вторник) од 08 – 16 часот, да дојдат во Секторот за образование за да ги потпишат Договорите за учество во финансирање на програми и проекти.

ДОБИТНИЦИ НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД ЗА ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ ОД ЈАВЕН ИНТЕРЕС

 

 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK