Пет05242019

Последна промена07:37:40 PM

 

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Во гимназија предавање за „Семејно насилство“

Во гимназија предавање за „Семејно насилство“

Сподели

Денеска во гимназијата „Свети Климент Охридски “ ќе се одржи предавање на теме „Семејно насилство“. 

 

Стручни предавачи од здружението Женски центар - „Бисера“  ќе му предаваат на учениците од трета и четврта година. 

Целта е младите да се запознаат со семејното насилство да го препознаваат и спречат. 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK