Нед12092018

Последна промена11:17:42 AM

Back Вие сте на: Home Вести Охрид „Нискоградба“ изведува градежни активности низ центарот на Охрид

„Нискоградба“ изведува градежни активности низ центарот на Охрид

Сподели

ЈП „НИСКОГРАДБА“,изведува градежна активност- девијација на фекална канализација на ул.’’Македонски Просветители’’ .

Се поставуваат цефки со дијаметар Ф200 за одведување на фекална канализација и една собирна шахта.

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK