Пон01182021

Последна промена06:36:01 PM

SCREEN

Cpanel

  

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Советниците ќе одлучуваат за годишните планови за вработувања

Советниците ќе одлучуваат за годишните планови за вработувања

Сподели

Годишните планови за вработување во јавните претпријатија на територијата на општина Охрид пред градските советници.

На следната седница советниците ќе одлучуваат по 39 предлог одлуки, меѓу кои и за годишните планови за нови вработувања во градските јавни претпријатија.Советниците ќе расправаат и за  Предлог – одлука за давање согласност на Одлуката за утврдување на висината на надоместокот на услугите што ги врши ЈП „Градски Гробишта“ Охрид.

Петнаесетина предлог одлуки кои ќе се најдат пред советниците се од полето на урбанизмот. 

Седницата е закажана 16.01.2019 година (среда) со почеток во 11.00 часот.

Целиот дневен ред тука

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK