Вто06252019

Последна промена12:49:21 PM

 

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Ќе се затворат приодите кон кружниот „Болници“

Ќе се затворат приодите кон кружниот „Болници“

Сподели

Затворањето ќе биде утре од 07.00 до 17.00 часот.

Локалната со соопштение ги известува граѓаните на Општина Охрид, особено учесниците во сообраќајот, дека утре 16.04.2019 година (вторник) во временски период од 07.00 до 17.00 часот, поради привршување на градежните активности кои се во тек, кружната крстосница “Болница“ и дел од приодните улици ќе бидат целосно затворени за сообраќај и тоа:

· Улицата Питу Гули од крстосницата ул. Питу Гули со ул. Марко Нестороски до кружна крстосница Болница;

· Ул. Јане Сандански од крстосница помеѓу ил. Јане Сандански и ул. Карпош Војвода до кружна крстосница;

· Ул. Даме Груев од крстосница помеѓу ул. Даме Груев со ул. Карпош Војовда до кружна крстосница;

· Ул. Марко Цепенков од крстосница помеѓу ул.Марко Цепенков и ул. Вангел Николоски до кружна крстосница и

· Ул. Сирма Војвода од крстосница помеѓу ул Сирма Војвода со ул. 8 – ми Септември до кружна крстосница.

Се молат сите учесници во сообраќајот да ја избегнуваат погоренаведената улична мрежа, со цел навремено завршување на градежните активности на кружната крстосница, велат од
Општинскиот Сектор за комунални дејности, сообраќај и улици.

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK