Вто12102019

Последна промена02:41:28 PM

SCREEN

Cpanel

          

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Општината издава локација за шанк кај мостот Студенчишта

Општината издава локација за шанк кај мостот Студенчишта

Сподели

Општината издава локација за поставување на покриен шанк пред мостот на каналот Студенчишта.

 

Предметот на јавнен оглас е покриен шанк за кој се склучува договор, врз основа на електронско јавно наддавање и се издава одобрение за поставување.

2. ОПШТ ОПИС НА ПРЕДМЕТНАТА УРБАНАТА ОПРЕМА, ПОВРШИНА И МЕСТОПОЛОЖБА НА ЛОКАЦИИТЕ:

Локацијата за поставување на урбана опрема (покриени и непокриени шанкови), бројот и површината на предметната урбана опрема се дефинирани како што следи:

Локацијата за поставување на урбана опрема-покриен шанк се наоѓа во Градскиот парк во зелениот појас пред мостот на канал Студенчишта, со површина од 6 м2.
Деталната местоположба на локацијата на која ќе биде поставена предметната урбана опрема опишана во точка 2 од оваа објава, може да се види од графичиот прилог – Извод од програма, кој ќе биде изложен на огласна табла на општина Охрид и веб страната на Општина Охрид.

 3. ПРАВО НА УЧЕСТВО НА ЈАВНИОТ ОГЛАС:

Право на учество на јавниот оглас имаат домашни и странски правни и физички лица, под услови утврдени со јавниот оглас.

Сите детали ТУКА

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK