Пет06052020

Последна промена04:47:06 PM

SCREEN

Cpanel

          

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Централниот регистар „ќе настапи“ во Охрид

Централниот регистар „ќе настапи“ во Охрид

Сподели

Охрид е меѓу градовите каде ќе се одржат отворените денови на Централниот регистар.

На 04 октомври, претставници на Централниот регистар ќе ја посетат регионалната регистрациона канцеларија во Охрид.Активноста е во
рамките на отворените денови на Централниот регистар, која започнува денеска на кои граѓаните ќе можат да се информираат за прашања поврзани со услугите и работата на оваа институција. Предвидено е, претставници на Централниот регистар да ги посетат регионалните канцеларии во Скопје, Тетово, Куманово, Битола, Штип, Кочани, Струмица, Велес и Прилеп.
Целта е услугите што ги нуди Централниот регистар да станат подостапни за корисниците и да се отстранат сите административни бариери со кои се соочуваат бизнисмените при водењето на својот бизнис.

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK