Нед07122020

Последна промена08:01:50 PM

SCREEN

Cpanel

  

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Општина Охрид објави оглас за општински линиски превоз

Општина Охрид објави оглас за општински линиски превоз

Сподели

Врз основа на Одлуката за вршење општински линиски превоз на патници во Општина Охрид бр. 09-7951/10 донесена од општинскиот Совет на ден 11.06.2015 година, Oпштина Охрид објавува

 

 

ЈАВЕН ОГЛАС бр.02/2019
За добивање на дозвола за вршење на општински линиски превоз
Градска линија 1 и Градска линија 2

1. Предмет на овој оглас е доделување на дозволa за вршење на општински линиски превоз на патници за:

 

Градска линија 1 за период од 5(пет) години сметано од денот на добивање на дозволата за вршење на бараниот превоз(Релацијата е утврдена со Одлука на Совет бр.09-7951/10) и
Градска линија 2 за период од 5(пет) години сметано од денот на добивање на дозволата за вршење на бараниот превоз(Релацијата е утврдена со Одлука на Совет бр.09-7951/10)

Возните редови за горенаведените линии кои се прилог на овој оглас заедно со одлуката на Совет бр.09-7951/10 и останатите обрасци потребни за огласот може да се подигнат преку официјалната веб страна на Општина Охрид-www.ohrid.gov.mk.

ПОВЕЌЕ ТУКА 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK