Пон07132020

Последна промена03:47:41 PM

SCREEN

Cpanel

  

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Во ек кампања „Охрид седиТ дома“

Во ек кампања „Охрид седиТ дома“

Сподели

ОхридСедиТдома. Во ек е кампањата на Општина Охрид  за подигање на јавната свест за превенција од Корона вирусот Ковид 19.

Јавни личности, пејаи, актери, новинари, спортисти со уикатни пораки повикуваат да се седи дома за да се зачува јавното здравје. 

Да бидеме одговорни

Да го зачуваме јавното здравје
Останете дома

 Константин Георгиески - градоначалник на општина Охрид

 Сузана Вренцовска - портпарол на Охридско лето 

Нина Балабан - спортист 

Нина Аритоновска - новинар 

Никола Тодоров - актер 

Адријана Митевска - новинар 

Крсте Голабоски - ТВ водител 

Стрезо Стаматоски - актер 

Соња Рилковска - новинар 

Даниела Спасиќ - радио водител 

Никола Филев - доктор 

Ѓоко Танески - пејач 

Никола Митровиќ Бабе - историчар 

Група „Камелеон“ 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK