Сре09232020

Последна промена08:42:42 PM

SCREEN

Cpanel

  

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Поништени јавните повици за проекти од областа на туризмот

Поништени јавните повици за проекти од областа на туризмот

Сподели

Општината го поништи јавниот повик за финансирање на проекти од областа на туризмот и јавиот повик за откуп на фотографии. Причина за поништувањето  е корона кризата. 

 

Јавниот повик за финансирање на проекти од областа на одржливиот локален економски развој и туризмот за 2020 година кој го објави Секторот за Туризам и ЛЕР при општина Охрид на 22.01.2020 година се поништува.

Решението за поништување на Јавниот оглас е објавено во прилог

Поништен е и повикот за откуп на фотографии. 

Јавниот повик за откуп на фотографии со мотиви од Охрид кој го објави Секторот за Туризам и ЛЕР при општина Охрид на 27.01.2020 година се поништува. Решението за поништување на Јавниот оглас е објавено во прилог…

 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK