Вто06022020

Последна промена10:35:47 PM

SCREEN

Cpanel

          

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Ќе се гради канализација во Лескоец

Ќе се гради канализација во Лескоец

Сподели

Министерството за транспорт и врски го објави тендерот за изградба на фекална канализација за Лескоец втора и трета фаза. За една година жителите на Лескоец ќе ги заборават септичките јами.

На објавување на тендерот претходеше напорна и посветена работа од страна на стручните служби на општина Охрид за изработка на проектна документација и решавање на имотно правните односи. Реализираме уште едно големо ветување за Лескоец. Вели секретарот на општина Охрид Димитар Спасеки.  

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK