Вто06022020

Последна промена10:35:47 PM

SCREEN

Cpanel

          

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Концесионерот започна со продажба на дозволи за риболов

Концесионерот започна со продажба на дозволи за риболов

Сподели

Концесионер на Охридско езеро “Пастрмка 2012“ Охрид почна со продажба на сите видови дозволи за рекреативен риболов за 2014 година.

Дозволите може да ги купат во просториите на “Пастрмка 2012” ДООЕЛ Охрид стари бараки “Гранит” и во Струга во рибарницата.

Цената на дозволите изнесува

-Еднодневна дозвола 150 денари

 -Седумдневна дозвола 350 денари

-Петнаесетдневна 550 денари

-Годишна дозвола 1100 денари

 -Блинкер 600 денари

-Годишна пловен објект 2000 денари

 -Еднодневна пловен објект 300 денари. 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK