Вто06022020

Последна промена10:35:47 PM

SCREEN

Cpanel

          

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Екстра попуст за купување на стан со Адора инжинеринг

Екстра попуст за купување на стан со Адора инжинеринг

Сподели

Адора Инженеринг и НЛБ Тутунска банка во текот на февруари нудат можност за купување нов квалитетен стан без плаќање на трошоците за одобрување на банкарскиот кредит и без нотарски трошоци.

Оваа единствена февруарска промотивна понуда е наменета за сите корисници на станбени кредити кои сакаат да купат станбен простор во елитните економични станбени објекти на Адора Инженеринг, кои примаат плата во НЛБ Тутунска банка. Станбениот кредит е со екстра поволни услови од само 2,5 %, фиксна годишна каматна стапка за првите три години. Ова е ретка можност граѓаните под најповолни услови да станат сопственици на енергетски ефикасен дом во објактите на Адора Инженеринг изграден со докажана врвна асеизмичка стабилност, кој долгорочно на станарите ќе им овозможи ниска потрошувачка на енергија и пари за греење, кои ќе се шест пари помали од порано.

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK