Бездомно куче касна дете на кејот во Охрид

Сподели

Бездомно куече касна дете од Охрид. 

 

На ден 04.03.2021 година, Ј.М.(38) од Охрид, во полициската станица пријави дека неговиот малолетен син, во парк на кеј „Македонија“  бил каснат од куче скитник.