Пон04122021

Последна промена09:32:47 PM

SCREEN

Cpanel

   

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Шалтерот на општинската архива со полни раце работа

Шалтерот на општинската архива со полни раце работа

Сподели

Шалтерот на општинската архива во Охрид  со полни раце работа. 

 

Речиси еден месец поради актуелната состојба со коронавирусот и зголемениот број заболени на подрачјето на Општина Охрид, по налог на градоначалникот Константин Георгиески, општинската зграда е затворена за посети на странки.

Сите надлежни служби  работат непречено, а граѓаните кои имаат било каква потреба од општински услуги се обраќаат  на активните телефонски линии и електронските адреси на одделенијата и секторите од општината, што се достапни на општинската веб-страница. 

Но за граѓаните секојдневно достапен е  шалтерот  на општинската архива. Таму има пет вработени лица до кои граѓаните  писмено да се обраќаат. 

 

Со заштитни маски, пријатни и услужливи вработените комуницираат со граѓаните. 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK