Пет10222021

Последна промена06:47:18 PM

SCREEN

Cpanel

   

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Објавена независната листа за советници „Охрид има План Б“

Објавена независната листа за советници „Охрид има План Б“

Сподели

 

Објавена независната листа за советници „Охрид има План Б“.

 

1. Антонио Наумоски
2. Асен Савев
3. Мевља Шазиман
4. Александра Ставреска
5. Беркхан Махмуд
6. Берат Беќири
7. Симона Алексовска
8. Душан Велјаноски
9. Христина Шеќероска
10. Марија Филческа Мишевска
11. Сашо Ѓорѓиевски
12. Антонио Јорданоски
13. Ангелина Танаскоска
14. Антонио Китевски
15. Оливер Попоски
16. Николинче Савеска
17. Виолета Добреска
18. Стефчо Љаткоски
19. Александар Симоноски
20. Дијана Савеска
21. Каролина Наумоска- Пешликоска
22. Љупчо Најдески
23. Жарко Тодоровски

 

 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK