Пет10222021

Последна промена06:47:18 PM

SCREEN

Cpanel

   

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид Науме Јваноски носител на листата на СДСМ Охрид

Науме Јваноски носител на листата на СДСМ Охрид

Сподели

Науме Јваноски чакар, актуелниот петседател на ОО на СДСМ е носител на листата на СДСМ Охрид.

 

Зад него на 2 ро место е Живка Ангелоска, актуелен претседател на Советот на општина Охрид. 

„На претстојните локални избори СДСМ и коалицијата излегува со најдобрата програмска и кадровска понуда со која ќе продолжи развојот на Охрид.

Сите кандидати за советници се докажани, угледни, професионални личности кои се мотивирани и подготвени да работат одговорно и посветено за интересите на охриѓани.

Нема поголема чест и обврска да им се служи на граѓаните, да се решаваат нивните проблеми и барања. Во изминатите години тоа го правевме најдобро што можевме и ќе продолжиме уште подобро и во наредниот период“, велат од СДСМ Охрид.

Можно е да е слика од еден или повеќемина и текст кој вели „листа на кандидати за советници на сдсм и коалицилата охрид 1.науме јованоски наздоброто нашата општина за 2. живка ангелоска 13. ирена шајн 3. столан митрески 14. ристо николески деса косаркоска 15. оливера јанкоска 5.болан михаловски 16. моника јанеска 6. ванчо костовски 17 добре валаноски арбен демироски 18. марија питошеска 8. милена грозданоска 19 александар колески 9. цанер исмаил 20.даниела букреска 10.садие омерова 21. наталија влавческа 11. снежана дическа 22.ангела стефаноска 12.наум калачоски 23.гоце јованоски“

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK