Сре05252022

Последна промена10:53:20 AM

SCREEN

Cpanel

   

Back Вие сте на: Home Вести Охрид Поддршка за невладина која згрижува и третира деца со атипичен развој

Поддршка за невладина која згрижува и третира деца со атипичен развој

Сподели

Јавен повик за финансиска поддршка на граѓанскa организациja коja координира Центар на територијата на општина Охрид кој згрижува и третира деца со атипичен развој.


Општина Охрид за буџетската 2022 година, согласно програмата за социјална и здравствена заштита предвидува финансиски да поддржи граѓанска организација која работи на територијата на општина Охрид и координира Центар кој згрижува и третира деца со атипичен развој и аутистичен спектар. Средствата треба да се наменети исклучиво за поддршка на семејства од социјален ризик и теба да овозможуваат намалување на трошоците на овие семејства кон Центарот. Вкупната финансиска поддршка за оваа намена изнесува 192.000,00 денари.

Повеќе детали тука

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK