Сре07082020

Последна промена03:26:43 PM

SCREEN

Cpanel

  

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Охрид “Benvenuti a Ohrid” – Италијански портал за Охрид

“Benvenuti a Ohrid” – Италијански портал за Охрид

Сподели

На посебен интернет портал “visitohrid.it” Охрид се нуди во Италија. Странците, кои очигледно се воодушевиле од убавините на Балканскиот бисер изработиле засебна  веб страница на која ги презентираат природните и  културно историските убавини на нашиот Охрид.

 

Сајтот го изработи и одржува непрофитната  организација “Лотус Офичина”. На страницата се  сместени најдобрите промотивни видеа направени за Охрид. На туристите им се нуди Охрид со уникатното надалеку прочуено и најбистро езеро. Италијаните "сочно" раскажуваат за Самоиловата тврдина, Античкиот театар,  Охридскиот бисер, 365 те цркви , традиционалната храна и се она што може да ги импресионира туристите.

“Benvenuti a Ohrid” или  Добредојдовте во Охрид  и сите специфичности за главниот туристички центар во земјава може да ги погледнете на следниов линк

http://www.visitohrid.it/

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK