Вто02192019

Последна промена11:33:56 AM

 

Back Вие сте на: Home Вести Охрид

Заев вети реконструкција на кејот и изградба на марина во Охрид

Реконструкција на градскиот кеј, рехабилитација на колекторксиот систем, развој на туризмот и изградба на патишта меѓу приоритетните проекти на Владата за градот Охрид.

Повеќе...

Активистите обвинуваат за лоши услови во стационарот на Мауцкер

Низа обвинувања за несоодветни услови во стационарот на Мауцкер. Активистите гласно говорат за нехумани услови во стационарот, што официјално не е започнат со работа. 

Повеќе...

Маж починал при градење во Елен Камен

Починал додека изведувал градежни работи во Елен Камен.

Повеќе...

Охрид ЅОЅ: Заев ќе носи закон за чичко Никола?

Охрид ЅОЅ со бурна реакција на најавата на економската трибина, каде Заев вети дека ќе го легализира спорниот хотел во Лагадин. 

Повеќе...

Може ли Охрид да го води жена градоначалник? Женското лоби со поддршка на Ангелоска!

Охридското женско лоби со поддршка на Живка Ангелоска.

Повеќе...

Нови 200 вработувања во „Костал“ Охрид

Германската компанија „Костал“, што веќе трета година работи во Охрид ја надмина висината на инвестицијата, како и бројот на вработени предвидени во договорот за државна помош.

Повеќе...

ВМРО ДПМНЕ Охрид обвинува за неодговорно однесување на локалната

ВМРО ДПМНЕ Охрид обвинува за неодговорно однесување на локалната.

Повеќе...

Георгиески на прославата на денот на Дубровник

Геогргиески на прослава на Денот на градот на Дубровник.

Повеќе...

Булевар „Туристичка“ во очајна состојба

Главната сообраќајница во Охрид бул „Туристичка“ со огромни дупки. 

Повеќе...

Тројца разбојници ограбиле бензиска пумпа

Тројца разбојници ограбиле бензиска пумпа.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK