Сре11212018

Последна промена03:55:14 PM

Back Вие сте на: Home Вести Струга Водата во Струга безбедна за пиење

Водата во Струга безбедна за пиење

Сподели

Водата во Струга безбедна за пиење. 

 

-Во интерес на навремено информирање на јавноста ве известуваме дека состојбата со водата за пиење од Градскиот водовод во Струга и селата приклучени на градски водовод е нормализирана, односно, денешните (07.12.2017) наоди од физицко-хемиска и микробиолошка анализа на водата за пиење покажуваат дека водата е здравствено безбедна за пиење Наодите се доставени до соодветните инспекциски служби за натамошно постапување, информираат од Центарот за јавно здравје.

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK