ПЕИ утре ќе избира претседател

Сподели

Партијата за Европска иднина  утре 28 декември на Четвртиот конгрес   ќе избира претседател.

 

Конгресот ќе се одржи во хотел Дрим со почеток во 13 часот. На чело на ПЕИ од самото формирање на партијата до денес е Фиат Цаноски.