Нови клупи во паркот на Здравствен дом Струга

Сподели

Старите, искршени клупи во паркот во Здравствен дом Струга денеска се заменети со нови.

 

Старите дотраени клупи беа поставени пред 10 години.

Од Здравствен дом Струга најавуваат дека  во паркот ќе направат фонтана  и патеки за пешаците.