Нед01172021

Последна промена04:24:40 PM

SCREEN

Cpanel

  

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Струга Се менува дограмата во “Нико Нестор“

Се менува дограмата во “Нико Нестор“

Сподели

Во струшкото училиште Нико Нестор започна менување на старата дотраена дограма   со нови певеце прозори, кои ќе овозможат поголема енергетска ефикасност и потопли училници. 

- Во целост е промената дограмата на јужниот и источниот дел на СОУ "Нико Нестор". Она што следува во наредната година е да направиме напори за промена на дограмата во училниците од хемиската струка, кабинетити по архитектура и градежништво, кабинетот по математика и физика, кабинетот од хемиската струка. Сето ова се  должи на успешната соработка со мојот раководен тим, соработката со вработените, грижата на бизнис заедницата во Струга за образованието, грижата на надлежните институции и секако нашата желба нашето училиште  да биде препознатливо, вели Никола Затуроски директор на училиштето.  

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK