Сре05252022

Последна промена10:53:20 AM

SCREEN

Cpanel

   

Back Вие сте на: Home Вести Струга Ќе се подржуваат проекти за развој на Вевчани

Ќе се подржуваат проекти за развој на Вевчани

Сподели

Денес Градоначалникот на општина Вевчани Цветомир Угриноски на средба со  заменик министерот за локална самоуправа Ѓорѓија Сајкоски.

 

На состанокот, заменикот министер се информира за реализацијата на тековните проекти во општина Вевчани  и поддршката од страна на Министерството за локална самоуправа за нивна целосна и ефикасна имплементација.

Акцентот беше ставен на проекти кои се финансираат од Програмата за рамномерен регионален развој на Министерството, како и од Програмата за прекугранична соработка, на Европската унија.

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK