Автокампот Ливадиште отворен за посетителите

Сподели

Автокампот “Ливадиште” отворен за посетителите.

Автокампот, кој е  лоциран меѓу викенд-населбата Елен Камен и селото Радожда на струшкиот брег на Охридското Езеро, повторно е отворен и целосно  функционален. Автокампот Ливадишта амбициозно преферира да се врати на старото заслужено место – еден од најубавите Автокампови на Балканот. Со плажа пространа од 1,5 км , комплетно обезбедена инфраструктура по сите стандарди за трајлери, приколки, шатори, со реновирани сопствени приколки и Студија – автокампот “Ливадишта” планира повторно да ги привлече сите љубители на овој вид на туризам. Покрај приколки кампот располага со бунгалови, места за поставување трајлери и шатори, ресторан за храна ,шанк, продавница, фудбалско игралиште, игралиште за кошарка, игралиште за голф, одбојка на плажа…. За оваа година – изненадување се и примамливите промотивни цени на Приколките, Студијата и сите останати услуги кој кампот ги нуди а кој преставуваат комплексен пакет на услуги за да Ви овозможи мирен и удобен одмор.

MKmaps.com