Пронајдена е бомба кај струшко Радожда

Сподели

Нескплодирана експолозивна направа била пронајдена денеска во водите во Охридското Езеро кај струшкото село Радожда.

Според полициското соопштение, настанот се случил денеска околу 17,00 часот Охрид, во водите во Охридското Езеро кај с.Радожда-струшко.
Местото каде била пронајдената нескплодирана експолозивна направа, било обезбедено од по што бомбата била безбедно подигната од претставници на Дирекцијата за заштита и спасување.