ФОТО: Изгоре глисер во Струга

Сподели

Глисер  марка ,,Волво" изгоре помеѓу Женска плажа и Версус во Струга.

 Во глисерот имало 4 лица, кои за среќа биле навремено се евакуирани и спасени. Интервенираа пет  пожарникари.