Чет01192017

Последна промена01:29:52 PM

Back Вие сте на: Home Вести Струга

ФОТО: Снежна бајка во Горна Белица

 Вистинска снежна бајка во Горна белица.

Повеќе...

Мултиетничка Струга ја слави различноста

Мултиетничка Струга ја слави различноста. Во пресрет на новогодишните празници преку музика, песна и игра младите  стружани  од сите етнички заедници докажаа дека  се еднакви. 

Повеќе...

Голем предновогодишен хепенинг Заедно за Струга

Голем  културно-забавен  настан „Заедно за Струга – со музика, песни и игри“  ќе се одржи на 22 декември 2016 (четврток) со почеток во 18:00 часот во хотел „Дрим“ во Струга (Конгресна Сала).

Повеќе...

Новогодишната програма во Охрид се уште не е дефинирана

Во главниот туристички ценатр, иако на само една недела до Новата година се уште не е дефинирана Новогодишната програма.

Повеќе...

Првата песна на младиот музичар Христијан Миладинов

Младиот музичар , Христијан Миладинов со прва песна насловена како "ТИШИНА".

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK