Нед07212019

Последна промена10:58:49 AM

 

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Струга

Хрната со сомнителен квалитет, зголемен бројот на болни од канцер

Храната во земјава е со сомнителен квалитет.

Повеќе...

Жител на Велешта поседувал оружје без дозвола

Велештанец без дозвола поседувал оружје. 

Повеќе...

Во Струга конференција посветена на ретките болести

Три конференции насочени кон размена на искуства и знаење за подобрување на квалитет на живот на семејствата кои се соочуваат со ретки болести.

Повеќе...

Струга одбележа 75 г. од Првата македонска бригада

Сојузот на борци 1941 – 1945 на Македонија – Општинскиот одбор на на Сојузот на борците – Струга,на 8 јуни на Денот на формирањето на Бригадата,организира прослава по повод 75 години од формирањето на Првата Македонска пролетерска нардно ослободителна ударна бригада под мотото:Мир-Традиција-Иднинина.

Повеќе...

Носталгија: Некогашната фабрика „Стружанка“ пред 40 години

Текстилната фабрика „Стружанка“ пред 40 години, гигант , компанија со илјада вработени.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK