Вто06192018

Последна промена12:44:48 PM

Back Вие сте на: Home Вести Вевчани Иранските туроператори добија вевчански пасоши

Иранските туроператори добија вевчански пасоши

Сподели

Денес општина Вевчани беше посетена од тур оператори од Иран кои планираат во иднина да носат туристи од Иран кои ќе ја посетат Македонија, а на мапата за посета е и Вевчани.


Градоначалникот на општина Вевчани, Цветомир Угриноски пред гостите од Иран ја претстави општина Вевчани и ги презентираше туристичките потенцијали на Вевчани.
По презентацијата за туризмот иранските тур оператори кои беа воодушевени од Вевчани и природата во Вевчани од страна на градоначалникот Угриноски, добија и пасош на Република Вевчани.

 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK