Отворен ден за имотно правни работи во Вевчани

Сподели

Утре 12.03.2016 година (сабота) од 12:00 ч до 16:00 ч, отворен ден на Управата за имотно-правни работи во општина Вевчани.


Директорот на имотно - правни работи, Г-дин Зоран Крстаноски во општинската зграда (клуб на пензионери) ќе врши прием на граѓани.
Граѓаните на Општина Вевчани ќе имаат можност да се консултираат и информираат за своите имотно - правни проблеми,информираат од општина Вевчани.