Чет06212018

Последна промена04:38:54 PM

Back Вие сте на: Home Живот

Македонците плаќаат најскап зелен картон

Македонските возачи плаќаат најскап зелен картон во регионот, па затоа го вадат само кога мораат, односно кога патуваат во странство.

Повеќе...

Меѓународната уметничка колонија островот Паг, во знакот на македонските учесници

Шестата, Мегународната уметничка колонија “Ријечу камену” (“Збор во каменот”), на хрватскиот остров Паг, годинава, во знак на македонските учесници.

Повеќе...

Како да се заштитиме од крлежи?

Лето е и време е на крлежи.

Повеќе...

Трето наоѓање на главата на св.Јован Крстител

Денеска sе одбележува празникот Трето наоѓање на главата на св.Јован Крстител.

Повеќе...

Свети Константин и Елена

Според календарот на МПЦ денес се одбележува споменот на Светиот цар Константин и Светата царица Елена.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK