Пет05242019

Последна промена07:37:40 PM

 

  • sileks
Back Вие сте на: Home Живот Сите се возиме со ист автобус, не се знае последната станица

Сите се возиме со ист автобус, не се знае последната станица

Сподели

Сите се возиме во ист автобус, кој денес, кој вчера, некој утре..кога пишувам за љубов, мислам за сите луѓе што се возиме во автобусот наречен живот.....

Сите се возиме во ист автобус, кој денес, кој вчера, некој утре..кога пишувам за љубов, мислам за сите луѓе што се возиме во автобусот наречен живот..овој ден е мрачен и тажен но, и секој нареден кога мрзите некого друг кој не ви е во домот, а тоа е омраза кон другиот, туѓиот со кого сте заедно во автобусот..не можете да знаете кога ќе се качите и каде ќе стигнете, со кого ќе се гушнете на последната станица..
не ни се потребни вакви денови за љубов.. секој ден е потребно да се возиме и сакаме.. денес ќе тагуваме и ќе се пребројуваме..

Соња Ајановска Деловска

 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK