Нед12162018

Последна промена04:44:54 PM

 

Back Вие сте на: Home Живот

Меѓународната уметничка колонија островот Паг, во знакот на македонските учесници

Шестата, Мегународната уметничка колонија “Ријечу камену” (“Збор во каменот”), на хрватскиот остров Паг, годинава, во знак на македонските учесници.

Повеќе...

Трето наоѓање на главата на св.Јован Крстител

Денеска sе одбележува празникот Трето наоѓање на главата на св.Јован Крстител.

Повеќе...

Свети Константин и Елена

Според календарот на МПЦ денес се одбележува споменот на Светиот цар Константин и Светата царица Елена.

Повеќе...

Како да се заштитиме од крлежи?

Лето е и време е на крлежи.

Повеќе...

Богослужби по повод јубилејот 1000 години Охридска архиепископија

Боголсужби по повод јубилејот 1000 години Охридска архиепископија.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK