Чет08172017

Последна промена06:42:11 PM

Back Вие сте на: Home Живот

Нов вкус... палачинки со јаболко и цимет

Ви здосадија ли палачинките кои ги правите на вообичаен начин? Тогаш пробајте го овој рецепт и „зачинете“ ги класичните палачинки со јаболко и цимет.

Повеќе...

Поучна приказна; Никогаш не се откажувајте!!!

Еден ден одлучив да се откажам од се… Се откажав од мојата работа, мојата врска, мојата духовност… Сакав да се откажам од мојот живот.

Повеќе...

Родителски лекции од Балканот

 

 

Една мајка од Србија ја добила идејата да напише текст откако во ист ден присуствувала на две ситуации од животот на обичен српски родител - посета на пазар, а истиот ден многу подоцна и Институт за мајка и дете. Лекциите се однесуваат и на родителите од било која земја од Балканот.

Повеќе...

Приказна од денешницата: Љубов за пари... пресметан брак....

Приказна од денешното време.... на изобличени вредности, кога материјалното го надмина духовното.... кога љубовта се купува со пари.... кога бракот има цена....

Повеќе...

Чоколадни коцки готови за миг .... Совршено

 

Ви се јаде нешто благо и вкусно.... но и брзо за секунда...

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK