Истепан доставувач од Охрид

Физички наппаднат доставувач од Охрид.

 

На 29.10.2020 година во СВР Охрид, Љ.Ј.64) од Охрид, вработен како доставувач кај извршител, пријави дека при доставување налог за извршување до Н.Ѓ., бил вербално и физички нападнат. По целосно расчистување на настанот, СВР Охрид ќе поднесе соодветна пријава.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани