По повод 7 Ноемви изложба на странски автори

НУ Центар за култура „Григор Прличев” – Охрид Ве поканува на ИЗЛОЖБА НА ЛИКОВНИ ДЕЛА ОД СТРАНСКИ АВТОРИ, по повод 7-ми Ноември Денот на ослободувањето на градот Охрид.

 


Селектор (куратор) на изложбата е познатиот охридски сликар Славко Упевче
Изложбата ќе биде отворена на 06.11.2020 година (петок) во 18.00 часот во изложбениот салон на Центарот за култура, влезот е слободен. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани