Малолетници фатени пр кражба во детска градинка

Малолетниците во градинката влегле синоќа.

Синоќа во 20.30 часот, трoјца малолетници од Охрид биле затекнати при вршење кражба во детска градинка во Охрид.
Тие се повикани во полициска станица каде, во присуство на нивните родители и претставници на Центарот за социјални работи, е извршен разговор, изјави м-р Стефан Димоски, портпарол на СВР Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани