Пожар кај градските гробишта во Охрид

Пожарот се појавил во една од работилниците.

Околу 15 часот и 3о минути, пожар избувнал во една од работиниците на „Градски гробишта“ во Охрид. За среќа нема повредени а на лице местото набрзо присигнаа пожарникарите од охридската противпожарна бригада. Кои се причините за пожарот, засега од пожарната не откриваат.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани