Охридските матуранти на протест

Охридските матуранти денеска протестираа против полагање на државна матура. 

 

Со транспаренти  пред општинската зграда го поддржаа протестот на матурантите од другите градови.

Барањето на Средношколскиот глас и оваа година, како и лани да не се полага  матура поради пандемијата.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани