Како европска метропола и Охрид со Новогодишни куќаки

По теркот на европските метрополи Охрид конечно доби достоен Новогодишен базар.

 

Куќарки со автентичен изглед, изработени од соодветен дрвен материјал го красат Градскиот плоштад. 

Конечно исчезна лошата слика од различни тезги к го грдеа ицето на градот. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани