Се уредува ентериерот во економското училиште

Учениците на училиштето „Св. Кирил и Методиј“ по зимскиот одмор ќе се вратат во училиште со обновен ентериер.

Ја променивме целата столарија и направивме училиште какво што заслужуваат најмладите охриѓани. Средства за овој проект се обезбедени од буџетот на општина Охрид, информира градоначалникот на општина Охрид Константин Георгиески.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани