Новогодишно обраќање на градоначалникот Константин Георгиески

Новогодишно обраќање на градоначалникот на Општина Охрид Константин Георгиески со желби за подобра, посреќна и поуспешна 2021 година…

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани