Моќно видео: Стотици честитки за поддршка на болните во Бадниковата пештера

Над 300 честитки за   болните и вработените во болниците  напишани со силни чувства од срцата на децата  во  основните училишта  во Охрид, оставени во Бадниковата пештера на градскиот плоштад.

Годинава поради пандемијата ќе изостане традиционалната масовна Бадникова поворка. Токму поради тоа децата се анимираа и   дадоа  поддршка за болните и  вработените во болниците .

Погледнете  го моќното видео со песната Вечниот Бог и прекрасните честитки од децата.

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани