Првото бебе во Охрид е машко

Рано утрово околу 4 часппт , се роди првото бебе во Охрид.

Првото бебе во 2021 година е машко, тешко 3620 грама, долго 53 сантиметри. Мајката е охриѓанка , породувањето било спонтано.

Нека е здраво и живо!!!! 2021 нека биде среќна и бериќетна!

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани