На Божик бесплатен паркинг во Охрид

На Божик бесплатен паркинг.

ЈП “Билјанини Извори” во пресрет на големиот христијански празник Божиќ ја известува јавноста дека утре, 07. 01. 2021 ( четврток) јавниот градски паркинг со кој стопанисува јавното претпријатие ќе биде бесплатен за сите нејзини корисници.
ЈП “Билјанини Извори:” им го честита празникот на сите православни верници и им посакува многу здравје и бериќет.
За многу години “Христос се роди”.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани