Се чисти снегот во Охрид

Екипите на ЈП “Охридски Комуналец” на терен.

Се преземаат интензивни активност за расчистување на снегот од коловозите, тротоарите, пешачките патеки и останатите јавни површини во градот. Целта е поголема безбедност на пешаците и учесниците во сообраќајот. Ставена е на располагање целокупната механизација како и моторните чистачи за снег со дувалка, кои минатата година ги набави Општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани