Кино проекција на „Кариран нинџа“ – детски филм

Кино проекција на  „Кариран нинџа“ – детски филм .

Кино проекции ПЕТОК 19.03.2021 година, почеток 19:00 часот, цена на карта 100 денари, ГОЛЕМА САЛА!
Картите се пуштени во продажба на билетарата при НУЦК “Григор Прличев” – Охрид. Телефон за резервации 046/261-063, СОГЛАСНО ЗДРАВСТВЕНИТЕ ПРОТОКОЛИ СО ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА ПУБЛИКА!

Кратка содржина, приказната е за Алекс, ученик кој добива нинџа кукла од неговиот чичко Стјуарт по патувањето во Тајланд. Алекс наскоро сфаќа дека чудната шарена кукла со копчиња неместо очи е всушност жива и може да му помогне да се заштити од насилниците на училиште. Меѓутоа, кога Алекс одлучува да возврати на услугата, тој открива дека нинџа куклата е опседната и дека тој има мисија да ја одмазди.

Година: 2018
Режија: Андерс Матесен
Времетраење: 81 мин
Земја: Данска
Жанр: Анимација, Комедија,

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани