Утре конститутивна седница на Советот на општина Охрид

Утре во  со почеток во 12,00 часот конститутивна седница на Советот на општина Охрид. 

 

Седницата ќе се одржи во зградата на општина Охрид.

На седницата е предвиден следниот дневен ред: 

 

Д Н Е В Е Н  Р Е Д

1. Избор на Комисија за верификација, избори и именувања.

2. Верификација на мандатите на членовите на Советот на општина Охрид.

3. Избор на Претседател на Советот на општина Охрид.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани